Locatie:

Sinterklaas zit met zijn Pieten in een corona-veilige studio. Via Zoom kunnen alle kinderen met hun ouders vanuit huis aan het online-feest deelnemen.

Voorbereiding ouders:

Sinterklaas is ontzettend blij met creatieve uitingen; tekeningen, knutsels en brieven aan Sinterklaas die al of niet in de schoen zijn gestopt kunnen de ouders doorgeven aan één van de bestuursleden zodat ze op tijd bij Sinterklaas kunnen worden afgeleverd. Als alternatief opsturen naar de Slimpiet, Calle Armada Espanyola 18, 46183 La Eliana. Die kunnen dan in de zoom sessie getoond worden. Zo weten de kinderen meteen dat Sint echt is en dat het zin heeft je stem te laten horen.

Geef bij de opgave meteen even op waar sinterklaas het met jouw kind over kan hebben (bijvoorbeeld een zwemdiploma, stout geweest, nieuwe tanden of een nieuwe hond).

Vooraf graag een cadeautje van ongeveer € 15,- kopen en voor de sessie begint ergens in de ruimte verstoppen waar ook de zoom sessie wordt bekeken. Sinterklaas verklapt dan dat een van zijn Pieten al een cadeautje heeft klaargelegd. Ga maar zoeken!

Datum:

Zaterdag 5 december 2020

Programma:

  • 16.30 uur: Intrede Sinterklaas en Pieten via een zoom-verbinding
  • 18.00 uur: Afsluiting van het feest

Op basis van de aanmeldingen wordt er vooraf een volgorde aangemaakt van de gesprekken van Sinterklaas met de kinderen.  Daarmee weet iedereen ongeveer wanneer je kind aan de beurt is. Evengoed denken we het zo leuk in te kunnen kleden dat iedereen er de hele sessie bij zal zijn. Om Sinterklaas blij te maken moet er natuurlijk veel gezongen worden!

Uiterste datum aanmelding: vrijdag 27 november

Aan deelname zijn dit jaar geen kosten verbonden.

Enkele dagen na je aanmelding ontvang je de link om op 5 december in te loggen.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op met de Slimpiet harry_van_heugten@hotmail.com