Spaanse Droomhuizen heeft een groot aanbod huizen te koop in Spanje, waaronder appartementen, villa’s, geschakelde woningen, bankbeslagen en finca’s, zowel nieuwbouw, als bestaande bouw.

Door middel van onze jarenlange ervaring en met behulp van ons grote partner makelaars netwerk in heel Spanje begeleiden wij u in het hele koopproces: advies over de mogelijkheden, het formuleren van uw wensen, het sturen van selecties, het maken van de afspraken en begeleiden bij bezichtigingen etc. Na de aankoop van uw droomhuis kunt u ook altijd bij ons terecht. Wij kunnen u adviseren en in contact brengen met de juiste partijen voor financieel, hypotheek en juridisch advies, aannemers, verhuurbedrijven, verzekeringen, onderhoudsdiensten, etc. Kortom, wij zullen er alles aan doen om uw verblijf in Spanje zo zonnig mogelijk te maken.

Bij Spaanse Droomhuizen kiest u voor:

# een persoonlijk en onafhankelijk adviseur ter plekke voor heel Spanje in uw eigen taal, volledig gratis!

# een betrouwbaar makelaarsnetwerk met keuze uit duizenden huizen in heel Spanje;

# de mogelijkheid om gratis naar uw Spaanse droomhuis te laten zoeken;

# het beste aanbod met de laagste prijs garantie;

# een onafhankelijke en betrouwbare organisatie.

Onze belofte aan onze klanten is een open en eerlijke benadering en u persoonlijk te helpen bij uw zoektocht naar uw droomhuis in Spanje. Neem nu contact met ons zodat wij u kunnen begeleiden door het hele proces, van begin tot eind